Upgrade to SI Premium - Free Trial

Společnost Alibaba.com otevírá platformu, která umožní malým firmám ze Spojených států amerických prodávat do celého světa

July 24, 2019 10:32 AM

NEW YORK--(BUSINESS WIRE)-- Společnost Alibaba.com, jedna z největších světových firem zaměřených na elektronické obchodování typu B2B (prodej firmám) a obchodní jednotka skupiny Alibaba Group (burzovní index NYSE: BABA), dnes otevřela svou platformu, která by měla pomoci podnikatelům ze Spojených států amerických prodávat jejich produkty milionům zákazníků na platformě Alibaba.com v USA i na celém světě. Nyní má téměř 30 milionů malých a středních firem v USA, zejména výrobci, velkoobchodníci a distributoři, lepší přístup ke globálnímu trhu elekjronického obchodování B2B s obratem 23,9 bilionu amerických dolarů , příležitosti, která je šestkrát větší než globální trh typu B2C (prodej koncovým spotřebitelům).

Tato tisková zpráva obsahuje multimediální prvky. Celou zprávu najdete zde: https://www.businesswire.com/news/home/20190724005544/cs/

Společnost rovněž odhaluje vylepšený ekosystém účastníků. Patří mezi ně klíčoví prodejci (anchor sellers) a poskytovatelé B2B služeb, kteří sdílí misi společnosti Alibaba.com usnadnit malým a středním firmám podnikání.

Aby pomohla malým a středním firmám v USA získat přístup ke 23,9 bilionu amerických dolarů, které skýtá příležitost na platformě elektronického obchodování B2B, platforma Alibaba.com se rovněž podílí na přípravě série "Build Up" workshopů a webinářů s místními obchodními komorami a organizacemi B2B v celé zemi, včetně společnosti SCORE, jedné z největších neziskových sítí dobrovolníků z řad zkušených obchodních profesionálů.

„Společnost Alibaba chce poskytnout podnikatelům větší možnosti a pomoci jim uspět podle jejich vlastních podmínek,“ řekl John Caplan, ředitel divize B2B společnosti Alibaba Group pro Severní Ameriku. „S více než 10 miliony aktivních kupujících ve více než 190 zemích a regionech, měníme tvar B2B obchodování tím, že poskytujeme nástroje a služby, které malé a středně velké firma v USA potřebují, aby obstály v konkurenci a uspěly na současném světovém trhu.“

NEJDŮLEŽITĚJŠÍ VYLEPŠENÍ NOVÉ PLATFORMY

Platforma Alibaba.com přidala důležité funkce, díky kterým budou malé a střední firmy ve Spojených státech amerických schopny realizovat obchody v místním měřítku (v rámci USA) i globálně:

Prodejci v USA:

•Zjednodušené vytvoření a řízení vlastního digitálního obchodu na globální platformě Alibaba.com

•Cenné možnosti transakcí, včetně online plateb*

•Řízení vztahů se zákazníky a komunikační nástroje, aby byl umožněn přímý přístup ke vztahům se zákazníky

•Rozšíření digitálních marketingových nástrojů pro uspokojení poptávky B2B, nejvhodnějším způsobem

•Možnost spolupracovat s americkým týmem úspěšných prodejců platformy Alibaba.com

Kupující v USA

•Přístup k rostoucímu počtu dodavatelů z USA na vstupní stránce us.alibaba.com , kromě tisíců dodavatelů ze světa

•Rozsáhlejší funkce zaměřená na dotazy, která umožní kupujícím diskutovat a jednat

•Rozšířený výběr produktů od hotových výrobků po výrobky na míru

•Vylepšená funkce vyhledávání produktů a dodavatelů, díky níž mohou kupující rychle zjistit, co jim nejvíc vyhovuje, např. upravené nebo hotové zboží a sídla dodavatelů

* Platby v rámci platformy budou k dispozici pro transakce ve Spojených státech amerických, kromě států New York a Nevada, počínaje 25. červencem 2019.

„Uvědomili jsme si, že můžeme prostřednictvím platformy Alibaba.com urychlit globální rozvoj velmi brzy,“ řekl Evan Gettinger, spoluzakladatel společnosti Gett Clean, amerického výrobce profesionálních čisticích prostředků , který sledoval značný nárůst poptávek po svých produktech na této platformě. „S novou kombinací nástrojů platformy, které jsou k dispozici a přidáním hlavních prodejců známých značek, očekáváme rychlejší cestu k našim cílům rozvoje.“

SPOLEČNOST ALIBABA.COM BUDUJE SVŮJ B2B EKOSYSTÉM V USA S NOVÝMI ÚČASTNÍKY

Platforma Alibaba.com přitahuje celou řadu značek a organizací, které usilují o podporu malých a středních firem, včetně předních obchodníků a poskytovatelů služeb v USA.

V březnu platforma Alibaba.com oznámila strategickou spolupráci se společností Office Depot , a dnes se k platformě připojila i firma . Obě firmy, jako klíčoví prodejci, jsou odhodlány nabízet rozsáhlé katalogy produktů, aby uspokojily rostoucí zájem ohromného počtu kupujících uživatelů platformy. Účast klíčových prodejců, by měl přinést značné benefity, jako například generování zájmu nových kupujících ke kterému při rozšíření výběru produktů dochází.

„Jsme pyšní na to, že jsme rozšířili naši strategickou spolupráci s platformou Alibaba.com,“ řekl Gerry Smith, generální ředitel společnosti Office Depot, Inc. „Tím, že se staneme klíčovými prodejci, můžeme oslovit větší počet malých firem a poskytnout jim produkty a služby, které potřebují k tomu, aby obstáli před konkurencí v globálním měřítku.“ Kromě toho budou mít zákazníci platformy Alibaba.com nyní přístup ke speciálním nabídkám pouze pro členy, slevám a prémiovému obsahu z rozšiřujícího se ekosystému předních poskytovatelů obchodních služeb, jako například:

71lbs

BigCommerce

Indeed

ShipStation (burzovní index NASDAQ: STMP)

Skuvault

TeamViewer

Wellbots

Xometry

CELOSTÁTNÍ SÉRIE WORKSHOPŮ "BUILD UP" NA PODPORU ROZVOJE MALÝCH A STŘEDNÍCH FIREM

První reálný workshop Alibaba.com Build Up proběhne dnes v Brooklynu v budově Industry City, komunitě podnikatelů ze sféry průmyslu a výroby a bude se na ní podílet Obchodní komora z Brooklynu a společnost Industry City. Na každém workshopu Build Up budou mít účastníci možnost získat podrobné informace, prodělat intenzivní školení a konzultovat s odborníky z platformy Alibaba.com, stejně jako získat exkluzivní slevy, pobídky a podporu z ekosystému značek a organizací.

Workshop v Brooklynu bude hned poté následován akcemi v Los Angeles 26. července s Obchodní komorou Los Angeles v Kalifornském obchodním centru a Chicagu 30. července s Obchodní komorou státu Illinois v budově M Hub. Další workshopy Build Up po celé zemi jsou plánovány v průběhu roku za podpory místních i státních obchodních organizací, jako jsou něpříklad místní pobočky SCORE, Food Export USA - Northeast, a Food Export Association of the Midwest USA. Kromě toho se společnost Alibaba.com podílí na výrobě digitálního obsahu workshopů Build Up se společností SCORE.

„Malé firmy jsou motorem americké ekonomiky, ale čelí mnoha problémům,“ řekl Ken Yancey, generální ředitel společnosti SCORE. „Společnost SCORE a naše síť poradců je velmi ráda, že může pomoci obchodníkům ve Spojených státech amerických dozvědět se o obrovské příležitosti, kterou elektronické obchodování nabízí v těchto fyzických i virtuálních workshopech Build Up, které jsou přístupné pro všechny lidi v celých Spojených státech amerických.“

Další informace o vylepšené platformě Alibaba.com, nových spolupracovnících nebo pokud se chcete zaregistrovat na workshop Build Up poblíž vašeho bydliště, navštivte prosím stránky Alibaba.com/BuildUp.

O platformě Alibaba.com

První obchodní jednotka skupiny Alibaba Group platforma Alibaba.com je přední platforma globální ho elektronického obchodování typu B2B, která se snaží usnadnit podnikání kdekoli. Platforma Alibaba.com byla spuštěna v roce 1999 a zahrnuje veškeré služby pokrývající všechny aspekty obchodování přes internet. Poskytuje obchodníkům nástroje, díky nimž mohou oslovit zájemce o jejich produkty z celého světa, pomáhá kupujícím objevovat zboží, o které mají zájem, najít dodavatele a objednávat online rychle a efektivně. Její služby využívají miliony kupujících a dodavatelů z více než 190 zemí a regionů na celém světě.

O společnosti Alibaba Group

Misí společnosti Alibaba Group (burzovní index NYSE: BABA) je usnadnit podnikání kdekoli a společnost chce dosáhnout udržitelný růst na 102 let.

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

Source: Alibaba.com

Categories

Press Releases